Nederlandse Kaas |
|
---|---|
Jonge kaas |
4 weken |
Jong belegen kaas |
8 - 10 weken |
Belegen kaas |
16 - 18 weken |
Extra belegen kaas |
7 - 8 maanden |
Oude kaas |
10 - 12 maanden |
Overjarige kaas |
18 maanden of meer |
Buitenlandse Kaas |
|
---|---|
Brigand abdijkaas Kernhem Roombrie pittoresque Brie met bieslook Camembert père eugène Camembert Rustique lèger ( minder vet ) Bakcamembert Castello Blue Cambozola Danish Blue Gorgonzola Mascarpone/gorgonzola castelli Roquefort Paturain Rambol noot-mix Huttenkäse Zwitserse gruyère grotgrijpt Zwitserse emmenthaler grotgerijpt |
Roomkaas met ananas Roomkaas met kruiden Roomkaas met gember Feta Dodoni 200 gram Appenzeller Zwitserse Gruyère Zwitserse Emmenthaler Pecorino Romano Parmesan Reggiano Grana Padano Chèvre buche ( Franse geitenkaas ) Franse geit met honing Chèvre chavroux buche 60 + Mozzarella di Bufala Geska strooikaas Stöckli kegel Chalet Chaumes grand caractère |